Luk

Befolkningsundersøgelsen – Danskernes digitale liv

 

Som beboere i et af verdens mest digitaliserede lande er danskerne i stigende grad hjulpet og afhængige af digitale teknologier i hverdagen. Teknologierne er i dag en forudsætning for, at vi kan udføre vores arbejde, de binder vores sociale relationer sammen, og de giver os nye muligheder for at gøre hverdagspligterne nemmere og sjovere. Men hvordan klarer vi os, når det handler om at navigere oplyst i et digitalt samfund, der forpligter sig på demokratiske værdier, og hvem kobles af ræset, imens teknologien brager derudad?

I denne befolkningsundersøgelse tager ADD-projektet borgernes briller på og giver et aktuelt billede af, hvordan danskerne forholder sig til den digitale teknologiske udvikling. Du kan både læse konklusioner og temaer fra 2021 og de løbende nye udgivelser fra 2023.


Gå på opdagelse i undersøgelsens resultater og temaer nedenfor

Befolkningsundersøgelsen 2021

Her finder du ADD-projektets befolkningsundersøgelse fra 2021, som holder fokus på danskerne oplevelse af digitaliseringen forskellige aspekter. Læs hovedkonklusionerne eller gå i dybden med resten af undersøgelsens temaer.

 

Læs undersøgelsen

 

Befolkningsundersøgelsen 2023

ADD-projektets befolkningsundersøgelse opdateres løbende, og de nyeste tal og analyser kan findes her. Læs hovedkonklusionerne eller gå i dybden med resten af undersøgelsens nyeste temaer her på siden.

 

Læs undersøgelsen