Luk

Digital ulighed – hvordan undgår vi et nyt klassesamfund?

16 november 2023/19.00 - 21.00

I Danmark er myndigheder, offentlige institutioner og private virksomheder gennemdigitaliserede. Men hvordan understøtter du dit barns skolegang, hvis du ikke kan bruge Aula og de digitale læringsplatforme? Kan du reelt få overblik over og styre din økonomi uden adgang til netbank? Hvad er dine muligheder for at være i dialog med myndighederne uden MitID? Kan du få et job, hvis du ikke behersker tidens basale informationsteknologi og ejer en smartphone? Eller ikke vil? Eller ikke har råd?

Kom med når FOF København inviterer til debat om, hvordan vi undgår at skabe et nyt klassesamfund i en digital verden. Debatten sætter spot på, hvem der er tabere og vindere, når graden af digitalisering øges, og hvad samfund og borgere kan gøre for at etablere de rigtige balancer.

Debatten tager afsæt i ADD-projektets befolkningsundersøgelse Danskernes digitale liv 2023, som offentliggøres kort inden debatarrangementet, og som blandt andet afdækker digital inklusion og digital ulighed i samfundet. I debatten deltager leder af ADD-projektets oplysningsindsats, Lisbeth Knudsen, journalist og medstifter af Analogiseringsstyrelsen, Anders Kjærulff, digitaliseringspolitisk chef hos Dansk Industri og Andreas Holbak Espersen.

Deltagelse i arrangementet koster 75 kroner.