Luk

Partnerkonference i ADD-projektet

03 november 2022/09.00 - 15.00

ADD-projektet har som en af sine vigtigste målsætninger at etablere en folkelig bevægelse sammensat af aktører fra alle mulige sider og vinkler af det danske samfund, som arbejder konstruktivt sammen om at udvikle, formidle, iscenesætte og italesætte udfordringer, muligheder og dilemmaer ved de nye teknologier. Som ikke mindst kan informere, skabe tillid og gennemsigtighed ved brugen af teknologierne og give mennesker kompetencer og digital dannelse til at navigere i et digitalt samfund.

Mange organisationer har meldt sig som partnere i projektet siden projektet startede op i april 2021. Den 3. november samles partnerne til ADD-projektets anden partnerkonference med henblik på at gøre status på nuværende og kommende indsatser og dele viden og erfaringer på tværs. Derudover er det målet for denne partnerkonference at udvikle og vedtage ADD-projektets første målprogram for arbejdet med at skabe verdens bedste digitale samfund.

Tilmelding til partnerkonferencen åbner i slutningen af august, men hvis du er partner i ADD-projektet håber vi du vil reservere datoen i kalenderen.