Luk

Bliv en del af netværk om kunstig intelligens og dataetik i praksis

Kunstig intelligens og dets mange muligheder, kan potentielt ændre måden vi arbejder og lever på. Deltag i netværk om "Kunstig intelligens og dataetik i praksis".

Altinget/Mandag Morgen faciliterer en række professionelle netværk som mødes til oplæg og vidensdeling indenfor forskellige fagområder.
Netværket ‘kunstig intelligens og dataetik i praksis’ har gennem flere år mødtes fem gange årligt, for at blive inspireret og drøfte de seneste muligheder og udfordringer indenfor AI og dataetik.
Lisbeth Knudsen, strategidirektør i Tænketanken Mandag Morgen, som også leder ADD-projektets oplysnings- og dialogindsats, er gruppeleder på netværket, der indeholder aktører som bl.a. Institut for Menneskerettigheder, Forsikring & Pension, Forbrugerrådet TÆNK, ATP og Odense Kommune.
Det er særligt de politiske rammevilkår for udvikling af området og de etiske forhold omkring databehandling -og indsamling der optager netværket.

Læs mere om netværket ‘kunstig intelligens og dataetik i praksis‘ og Altingets andre netværk, eller kontakt Simon Gardner Mogensen på mogensen@altinget.dk